-Stolt av å være fra Reisa.


Av å være fra Nordreisa og Nord-Troms. Sitter her å reflekterer over den flotte naturen jeg er vokst opp i, mens jeg ser på 71 gr Nord. I dag er de på Uløya, og har vært på topptur opp å øya. Sitter med øynene klistert på tv , og prøver å skimte ett glimt av Rotsund og Ravelseidet på andre siden av fjorden.

Vi søstrene er vokst opp på Storslett, men har lekt mye i fjære på Ravelseidet. Spesiellt ble det mange fine turer dit når vi hadde hytte der, men den er nå byttet ut med en bobil. Men regner med det blir mange flotte turer på oss med den også når vi kommer hjem.

Er så stolt over å ha en så flott plass å ta mine to små sønner på feire til, for meg vil det alltid være hjem. Guttene elsker å være i nord. I fjor påske fikk de skikkelig smaken på en nord-norsk påske, med snescootekjøring, skigåing og alt det andre som hører påska til. Onkler og tanter tok guttene på skikkelig scootertur, den snakker de enda om! Og da jeg i dag fortalte det var kommet sne i Nordreis og på Storslett hos bestemor og bestefar var de helt fra seg av misunnelse.

Sist sommer var vi på elvebåttur opp vakre Reisaelva, en opplevelse for livet. Kan ikke sammenlignes med all verdens sydenturer, selv om det er fryktelig deilig å ligg på en strand å høre bølgeskvup. Men, det skal sies , på en skikkelig godværsdag så er det nydelig å være på Kvænes. Det beste med det er å møte gode venner, og bare nyte sola sammen.

Må si jeg er stolt over å være fra Reisa, av å ha fått den muligheten til å blitt kjent med naturen på den måten jeg har, og av å kunne vise guttene det vakre nord. Håper ikke det er så lenge til neste gang vi kan ta turen hjemover nordover til familie og venner :)De er priviligerte som får med seg det beste fra to verdener; Nord-Norge og Vestlandet.  Ett hav av muligheter!

Storebror kjører scooter på SikkaStorebror og lillebror på skitur på KvænangsfjelletLillebror & Storebror , skitur på Kvænangsfjellet
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s